Accueil CLUB MER  

Allemand  Français  español   English  Italien  Nederlands   

 
 
Ontmoetingen

Cruises Kustvaart

Cruises Zeevaart(buitengaats)

Cruises Kust en Zeevaart

Cruises « Thema » :

Planning van de cruises

Aanmeldingsformulier

Bedrijfsevenementen

Offerteaanvraag

Speciale gelegenheden

Offerteaanvraag

Onze verplichtingen
Contacten
Links
 

 

 
 

Cruises langs de Côte d’Azur met een thema :

Deze cruises worden verbonden met evenementen, die aan de Côte d’Azur plaats vinden. Al naar gelang het type evenement kunnen onze boten één of meerdere dagen in dezelfde haven aanleggen..

Cannes - Festival de Cannes - Mey

« VVrije tijd voor de filmliefhebbers en cruises langs de kust vanaf Cannes voor de anderen.Overnachtingen aan boord. Tijdens het Festival vinden er ieder jaar cinématografische en culturele evenementen plaats; retrospectieven en eerbewijzen die het programma aanvullen van de officiele selectie sinds 1990.

Monaco - 4ème Grand prix Historique - Mey

Grand Prix auto’s en autootjes die voor 1947 hebben deelgenomen, sportauto’s en prototypes van voor 1953, Grand Prix auto’s Formule 1, die hebben deelgenomen aan un Grand Prix F1 van voor 1977 begeven zich op de baan voor 318 kilometers d.w.z. 100 ronden.

Monaco - Le Grand Prix de F1 - Mey

Le Grand prix van Monaco geldt voor de Wereldkampioenschappen van coureurs.16 deelneemers rijden 318 kilometer, d.w.z. 100 ronden.

Juan les Pins - Jazzfestival - Juli

Aan dit legendarische “ Jazz à Juan” nemen sinds bijna 40 jaar de meest bekende artiesten deel. Vandaag aan de dag nog is het pijnboombos van Juan les Pins DE Rendez-vous plaats voor de allergrootste Jazzartiesten en de toekomstige sterren.

Saint Tropez – "Les Voiles de Saint Tropez" - October

Een onvergetelijk schouwspel en een rendez-vous uniek ter wereld. Meer dan 300 nieuwe en heel oude boten;:. 3500 deelnemers .

Hyères – "Novembre à Hyères" - Novembre

Het volgen van de wedstrijden:Indien U hieraan wilt deelnemen gelieve U contact met ons op te nemen
De Zeilvereniging van Hyères die wedstrijdzeilen organiseert heeft de regie van de regatta van November in Hyères.

Regatta “monotypes” (Melges 24, Surprise, Neptune 6.25,Muscadet, Micro, Fun, J80) en Regatta in de verschillende IMS/ORC/open klassen