Accueil CLUB MER  

Allemand  Français  español   English  Italien  Nederlands   

 
 
Ontmoetingen

Cruises Kustvaart

Cruises Zeevaart(buitengaats)

Cruises Kust en Zeevaart

Cruises « Thema » :

Planning van de cruises

Aanmeldingsformulier

Bedrijfsevenementen

Offerteaanvraag

Speciale gelegenheden

Offerteaanvraag

Onze verplichtingen
Contacten
Links
 

 

 
 

Cruises met thema op Corsica :

Deze cruises worden gekoppeld aan een evenement op Corsica.
Al naar gelang het type evenement kunnen onze boten één of meerdere dagen in dezelfde haven aanleggen.

Sartène - Goede Vrijdag - April

 

“U CATENACCIU” de meest bekende Goede-Vrijdag -processie. Een boeteling met een keten aan de voet van 15 kilo en de boetelingskap op draagt een kruis van 30 kilo en sleept daarmee de stad door over een stijl gedeelte dat de kruisweg symboliseert. Alleen de pastoor van de gemeente is bekend met de naam van de boeteling.
 

Ajaccio - Auto-rally “tour de Corse” - Mey

Dit is de franse uitgave van het Wereldkampioenschap Rally . Hier verzamelen zich elk jaar de grootste specialisten en de meest beroemde merken. De rally duurt drie dagen en Ajaccio is het centrum. Het vertrek, de etappes en de aankomst vinden in deze keizerlijke stad plaats.

Ajaccio - Les Régates Impériales - Mey

Aan deze “keizerlijke” regatta nemen zeilboten uit verschillende klassen deel: moderne en heel oude jachten.Een onvergetelijk schouwspel in het vooruitzicht voor alle enthousiastelingen. Er is en sportieve sfeer, er is gastvrijheid en er is elegantie

Calvi - Jazzfestival – Juni

Bij deze manifestatie komen, gedurende 8 dagen, een honderdtal beroemde musici en zangers bijeen.Zij geven concerten binnen de muren van Calvi en scheppen een heel speciale, geanimeerde sfeer rondom het thema Jazz.Elk jaar worden vele beroemdheden uitgenodigd.

Patrimonio - De nacht van de gitaar - Juli

De Nacht van de gitaar vindt plaats in het mooie openluchttheater van Patrimonio. Karakteristiek voor deze manifestatie is de zorgvuldige keuze van deelnemers. Hier treden inderdaad belangrijke vertolkers op van klassieke muziek, jazz , blues en de Flamenco

Calvi - Polyphonische Ontmoetingen - September

Aan deze, vijf dagen durende manifestatie, doen polyphonische zanggroepen mee uit de gehele wereld. De verschillende uitvoeringen vinden plaats in de Cathédrale Saint Jean-Baptiste in de citadel van Calvi.

Ajaccio - Europese Bijeenkomsten voor diepzee duikers - September

Dit festival geeft een beeld van de onderzeese wereld.Grote internationale filmproducenten presenteren hun laatste film en er zijn exposities van alle aspecten van de wereld onderzee (biologisch ,archéologisch, exploitatie, waterculture, beveiliging, etc.Tijdens het festival wordt een duikprogramma aangeboden.Elk jaar draait het hele festival om een bepaald thema.

Calvi – “ FESTIVENTU “ ofwel het Festival van de Wind -   Oktober

Calvi “viert” de wind in alle staten,vormen en kleuren.Deze unieke manifestatie betreft de kunst, de cultuur, de sport en de wetenschap en de nieuwe technieken op het gebied van wind- en zonne-energie.